Nuffnang Ads (silalah klik)

Monday, April 11, 2011

Arsenal nk jual 8 Player..???


                          


 Gael Clichy mcm dah x nk smbg contract so Arsenal terpakser jual drpd Clichy free transfer..nilai Arshavin 15million so lbey baik jual drpd x der harga nnt..Bendtner fail nk fulfill dier nyer promise to improve performance...yg tiga ni Top nk dijual..


                                                                                                     














bg aku player2 ni mmg patut ltk dlm list kner jual pun..dah mkin berusia..then danilson agk mudalah tp dier main x bestlah..diaby lak slalu buat slack kat tgh..so kalu ni jd reality mmg bestlah..ader player baru masuk n maybe makin kuatlah Arsenal..

p/s: kalu ader sper2 nk bg pendapat ker..nk hina, kutuk bagai..silalah..di alu-alukan......:)

10 comments:

  1. rasenye arsenal pun kene beli gak sikit2 player yg top.kalau nak harapkan dari akademinye je payah ar nak menang

    ReplyDelete
  2. lelaki dgn bola mana boleh dipisahkan.HEHEHE....

    ReplyDelete
  3. ni mesti fan arsenal en?? buu!! haha XD

    ReplyDelete
  4. arsenal dah hilang tumpuan skg nie..tu sebab dia nak jual suma player..huhuh....tapi aku tetap sokong barcalona..huhu...barca skg adlh yg paling mantap..:)..

    cara mudah dapat backlinks sebanyak 6,103,515,625!

    ReplyDelete
  5. suka tgok piala dunia......waka waka ae ae ae....

    ReplyDelete
  6. npe ye nk jual lak ... ish3 ... :) hu3 ... ske arsenal eh ?? :) hu3 qu tk tw cgt ttg bola2 niy hu3 :)

    ReplyDelete
  7. jual je almunia tu. takde pekdah simpan lame2. haha.

    ReplyDelete